Activiteiten afgelast

Activiteiten tot en met 31 mei afgelast i.v.m. Corona-virus

Het Corona-virus heeft ons dagelijks leven flink overhoop gehaald en het is voor iedereen een zoektocht naar een nieuwe modus om er zo goed mogelijk op in te spelen. Voor ons als vereniging moeten we daar ook een weg in vinden.

Als Vogelbeschermingswacht nemen we de richtlijnen van de regering en het RIVM uiterst serieus. Gebonden aan het verbod op alle bijeenkomsten tot 1 juni hebben wij daarom besloten om alle activiteiten tot en met 31 mei te annuleren.

Wij houden de zaken rondom de ontwikkeling van het virus en de daaraan gekoppelde maatregelen nauwlettend in de gaten en zullen u via deze website tijdig op de hoogte brengen over onze activiteiten na 1 juni 2020.

Wij wensen al onze leden en bezoekers van deze website alle sterkte toe in deze moeilijke en onzekere periode.

Bestuur Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe