In het winterseizoen (september-maart) organiseren wij op elke 2e vrijdagavond van de maand een lezing over uiteenlopende onderwerpen omtrent vogels en natuur. Een interne- of externe spreker verzorgt dan een lezing over een interessant onderwerp. 

Onder de vogelwachtleden bevinden zich enkele zeer ervaren vogel- en natuur-fotografen, die regelmatig op zo’n avond hun beelden laten zien.

Lezing ‘Nordic: wildernis op het dak van Europa’, door Philip Friskorn
13 September 2019

Lezingen

Geen Evenementen

Vogelwachtavonden

Jaarlijks organiseert de Vogelbeschermingswacht een Vogelwachtavond op een woensdagavond in april en november. Tijdens deze avonden wordt er een lezing gehouden die betrekking heeft op natuur en vogels. De lezing in april valt samen met de jaarlijkse algemene ledenvergadering en de lezing in november betreft een gezamenlijke avond met de KNNV Noordwest-Veluwe. De lezingen worden soms ook in de dagbladen gepubliceerd en zijn ook toegankelijk voor niet leden.

april 2023

Algemene ledenvergadering en lezing

woensdag 12 april 2023 - Tijd: 20:00 - 22:30

Locatie: De Kiekmure, Harderwijk
Algemene ledenvergadering en lezing
Hierbij nodigen wij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) op wo. 12 april a.s.  De agenda met bijbehorende stukken treft u in de Anser aan, die rond eind maart zal verschijnen. Aansluitend aan de ALV geeft Jan Huttinga een lezing over de “Kroonjuwelen van het Loo”

Lees meer >>