Deze activiteit is voorbij

vrijdag 11 september 2020 - Tijd: 20:00 - 22:30

* Afgelast *  Algemene ledenvergadering en lezing  * Afgelast! *


* De algemene ledenvergadering is afgelast! *


Helaas kon de geplande algemene ledenvergadering (ALV) op 15 april j.l. niet doorgaan. Nu wij een grotere zaal (De Kiekmure) voor deze avond gevonden hebben zijn wij voornemens om deze ALV alsnog te houden, met inachtneming van de Coronamaatregelen. De agenda en stukken voor deze ALV zijn te vinden in de Anser van maart. Deze stukken zullen ook in gedrukte vorm uitgereikt worden in de zaal.

Wat zit er achter die mooie vogelfoto?, lezing door Bart Stornebrink
Direct aansluitend aan de ALV zal ons oud-lid Bart Stornebrink een lezing geven met bovengenoemde titel. We kennen Bart als een gedreven natuurmens, die oog heeft voor detail. Dit weet hij op prachtige wijze vast te leggen in zijn foto’s, die vaak ware kunstwerkjes zijn. Op enthousiasmerende wijze weet hij te vertellen over wat hij heeft vastgelegd en op welke wijze.

Wat beleeft de fotograaf en wat moet hij er allemaal voor doen? Geen technisch verhaal over fotografie, maar pure beleving. Vogels vertellen een verhaal en Bart vertaalt dit in zijn lezing.

Foto: Bart Stornebrink ©


Deze lezing wordt gehouden in MFC De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 in Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur.

Om te kunnen garanderen dat het maximale aantal bezoekers in de zaal niet wordt overschreden is het verplicht om je voor deze lezing aan te melden bij de secretaris (bennovdhoek@hotmail.com).

Locatie
MFC De Kiekmure
Tesselschadelaan 1
Harderwijk