Deze activiteit is voorbij

woensdag 18 november 2020 - Tijd: 20:00 - 22:30

* AFGELAST * Reis door Europa, door Maas van de Ruitenbeek * AFGELAST *


Deze lezing gaat helaas niet door!


Maas van de Ruitenbeek neemt ons tijdens zijn presentatie graag mee op zijn zwerftochten en we gaan samen met hem op reis door Europa. De geisers op IJsland, de grotten van Postonja, de hoge alpen van Zwitserland, de Zeearenden in Polen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De presentaties van Maas staan garant voor beelden van een ongekende, artistieke schoonheid. Om de beleving van deze beelden extra te versterken zijn delen van de presentatie voorzien van geluid. Zien we in de presentatie bijvoorbeeld een Jan-van-gent of een Alk voorbijkomen, dan horen we deze ook. Zo lijkt het alsof de dieren live in de zaal aanwezig zijn of we ons in hun kolonie bevinden. Uiteraard zal Maas de beelden voorzien van deskundig commentaar en verteld hij over zijn vele belevenissen in de prachtige Europese natuur.

Foto: De Matterhorn in Zwitserland, bron: website Maas van de Ruitenbeek ©


Deze avond wordt weer georganiseerd in samenwerking met de KNNV Noordwest-Veluwe en vindt plaats in gebouw De Regenboog, Bloemendreef 1 in Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur.

Om te kunnen garanderen dat het maximale aantal bezoekers in de zaal niet wordt overschreden is het verplicht om je voor deze lezing aan te melden bij de secretaris (bennovdhoek@hotmail.com).

Locatie
gebouw De Regenboog
Bloemendreef 1
Harderwijk